Sint Maarten

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Sint Maarten

Onroerend goed te koop in Saint Martin

Sint Maarten maakt deel uit van de Noordelijke Bovenwindse eilanden in de Caribische Zee. Het omvat twee afzonderlijke landen, verdeeld tussen het Noord-Franse deel, genaamd Sint Maarten, en het Zuid-Nederlandse deel Sint Martee.

Met de recente groei van de vastgoedmarkt zijn de investeringskansen van Saint Martin op het gebied van vastgoed nog nooit zo goed geweest. Er zijn zeer weinig beperkingen wanneer u wilt beleggen.

U kunt onroerend goed te koop in Saint Martin kopen in uw eigen naam of in de naam van een bedrijf. Persoonlijke of zakelijke accounts kunnen worden geopend bij lokale banken. Al met al is het proces van het kopen van onroerend goed in Saint Martin vrij eenvoudig.

De Franse vastgoedmarkt in Sint Maarten wijkt enigszins af van de Nederlandse kant van het eiland. Op de Franse Saint Martin worden vastgoedtransacties altijd beheerd door de notaris die verantwoordelijk is voor de voorbereiding van het slotakte en het verkrijgen van alle relevante onderzoeken op het onroerend goed.

Het grootste verschil aan de Nederlandse kant is dat er aan de Franse zijde jaarlijkse onroerendgoedbelasting, jaarlijkse toeristenbelastingen en aanzienlijke vermogenswinstbelastingen zijn. De vastgoedmarkt van Saint-Martin biedt veel interessante mogelijkheden om te koop in Saint Martin.

Een gebied vol met huizen te koop in Saint Martin is het prestigieuze Oyster Pond-gebied in Dawn Beach, een pittoreske regio op het Caribische eiland Sint-Maarten. Fantastisch uitzicht op de Atlantische Oceaan en het naburige Caribische eiland St. Barths zijn het sterke punt van dit eiland met uitzicht op het strand. Vanwege de unieke locatie, bent u omringd door een lagune in het noorden en de oceaan met een prachtig wit zandstrand in het zuiden.

Als u ervan droomt om te ontspannen in uw flat, landgoed of villa op het eiland, als u een onroerend goed in Saint Martin wilt kopen, bieden wij een complete zoektocht naar onroerend goed voor elk budget en elke levensstijl. Ons doel is om de hoogste kwaliteit van dienstverlening te bieden tijdens het nastreven van het perfecte eiland onroerend goed te koop of te huur.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Gelegen aan het einde van de baai van Bequia in de Grenadines, bestaat deze uitzonderlijk gelegen villa aan het water uit twee gebouwen. Het hoofdhui...
Cod. 39897

Verkoop Bouwgrond, Sint Maarten, saint-martin, Saint Martin, 17 rue de l'Escale

310,000.00EUR
Verkoop
Bouwgrond

2125 m²
GEBOUW LAND VAN 2125 m² GEBOUW 100 ML VAN HET STRAND, WINKELS IN DE BUURT DIRECTE VERKOOP ZONDER AGENTSCHAP.
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB